Obzirom da sam prije svega zdravstveni radnik, pa tek onda kozmetičar i vizažist, zdravlje kože mi je na prvom mjestu. Od prvog dana zastupam misao da je jedino zdrava koža – lijepa koža. I baš zbog toga u salonu upotrebljavam samo prirodnu, vrhunsku profesionalnu, preparativnu i dekorativnu kozmetiku. Izabrala sam francuski Decleor i američki dr.Murad, koji su na se već tada pokazali kao najdjelotvorniji, sa brojnim priznanjima diljem svijeta “

DECLEOR je svjetski autoritet za aroma-kozmetiku i svoje znanje i iskustvo crpi iz znanstvenih spoznaja o energijama biljaka. Nudi jedinstvenu vrstu ljepote koja se temelji na strogoj selekciji biljaka najfinijih vrsta i ekskluzivnih mješavina za postizanje djelotvorne svakodnevne njege iznimno srodne Vašoj koži. Njega se provodi u dvije etape, upotrebom određene arome esence koja je napravljena od čistog eteričnog ulja i kreme. Magični dio tog postupka su aktivni sastojci u eteričnim uljima koji mogu biti koncetrirani do 100 puta te tako brzo vraćaju ravnotežu vašoj koži. I da, dolaze iz netaknute prirode Madagaskara.

Profesioinalna kozmetika dr. Murada, koji je globalno priznati i poznati dermatolog načinjena je kao simbioza kozmetike i dermatologije, tzv. DERMOKOZMETIKA! Osnivač dr. Murad priznati je dermatolog, farmaceut, profesor medicine, i što je najvažnije – vlasnik je 18 patenata u dermatologiji! Kada je u svojim istraživanjima otkrio ,,znanost stanične vode“ došao je do zaključka da postoje 3 sastojka koja čine kožu zdravom i lijepom a to su antioksidansi, ovlaživači i protuupalni sastojci koji jačaju staničnu membranu i izgrađuju zdravu i lijepu kožu. Ova kozmetika odlično rješava probleme nečiste i masne kože kao i sve druge probleme nastale uslijed hormonalnog starenja kože.

Također prva u sjeverozapadnoj Hrvatskoj počinjem se baviti trajnim uklanjanjem dlačica ili tkz. elektrolizom, metodu koju priznaje dermatološka struka i koja je zaista pokazala zavidne rezultate u rješavanju problema od kojeg pate tisuće žena. Disbalans hormona, policistični jajnici – sve to može dovesti do neželjenih dlačica na svim djelovima tijela. Gotovo bezbolnom metodom u nekoliko dolazaka možete zauvijek riješiti taj problem!